Kezdőlap Kapcsolat
 
RÓLUNK
TERMÉKEINK
Termékek lakossági tüzelőberendezésekhez
Samott tégla termékcsalád
Habarcs és massza termékcsalád
Hőszigetelő téglák, lapok
Hőszigetelő termékek magas hőmérsékletű szálasanyagokból
Égőtér-rendszerek
Egyéb termékek
Újdonságok
 
Ipari melegüzemi berendezések termékei
Tömör tűzálló téglák
Könnyű hőszigetelő téglák
Nem formázott termékek
Habarcsok - ragasztók
Magas hőmérsékletű szálas hőszigetelő anyagok
Vákuumformázott hőszigetelő termékek
Kiegészítő termékek
Öntödei tűzálló anyagok
Bővebb információkat a www.rath.at címen talál
PROJEKTEK
EGYÉB SZOLGÁLTATÁSAINK
REFERENCIÁK
ÁÉSZF
Allg. Lieferbedingungen
General Delivery Terms
HASZNOS INFORMÁCIÓK
ÁRAK, VISZONTELADÓK
ADATVÉDELEM
KAPCSOLAT
Samott tégla termékcsalád

A fatüzelésű berendezések számára a BARATH és az RHS jelű kályhás samott idomok az ideális építő anyagok, de az igények széles skálája miatt sokféle samott minőséget gyártunk.

Kályhás samott termékcsalád

Barath minőségű termékek - kandallók, tűzhelyek építéshez
Az RHS jelű kályhás samott téglák ausztriai gyárunkban, a BARATH kályhás téglák a budapesti gyárunkban egy teljesen automatizált gyártósoron készülnek az ÖNORM B8306 szabványnak megfelelően. A szabvány a legmagasabb követelményeket támasztja a kályhás téglákra vonatkozóan tűzállóság, térfogatsúly, porozitás, hidegnyomó-szilárdság és a hőingadozással szembeni ellenálló-képességük vonatkozásában. Az ÖNORM B8306 alapján gyártott téglák az Ön tüzelőberendezésének optimális hőtárolást és hosszú élettartamot biztosítanak. A kályhás idomok szabványos méretekben készülnek.

BARATH minőségjelű samott termékcsalád

A BARATH jelű samott téglák abban különböznek az RHS jelű kályhás idomoktól, hogy nem plasztikusan sajtolt idomok, hanem száraz préselési eljárással készülnek. A szárazon préselt termékek előnye a sima, különösen sík felületekben és a kontúros élekben mutatkozik meg. A szárazon préselt samott téglák kissé tömörebbek, mint a kályhás samott.

Speciális samott termékcsalád

A kályhás samott és a BARATH samott mellett speciális samott téglákat kínálunk a kandalló és kályhaépítőknek. Pl. az ALURATH 75 VW jelű egy tömör samott nagy hőtároló-képességgel és magas hővezető-képességgel vagy a COR 30P kicsi hőtágulási együtthatóval és magas hőingadozással szembeni ellenálló-képességgel.
E célból számos samott idomtípus áll rendelkezésre a kandalló,- és kályhaépítészeten kívül eső felhasználók számára is, mint például az A 40 típus a olajtüzelés számára és az AK 60 típus a nagy hőterhelésű égetőrendszerek számára (biomassza fűtőművek, faaprítéktüzelésű kazánok). A speciális felhasználási esetekre a samott típusok egyedi kiválasztása szükséges.

A legjáratosabb szabványos samott téglaméretek:

A kerti kemencék boltozatépítéséhez nyújt Önnek segítséget az alábbi táblázat és ábra:

Copyright © 2009. RATH Hungária Kft. Minden jog fenntartva. www.ysolutions.hu